Koophuizen in Duitsland

Je denkt er als Nederlander misschien op het eerste moment niet meteen aan: maar je kan ook een huis kopen in Duitsland. En er zijn ook tal van Nederlanders die dat doen. Ieder jaar neemt het aantal Nederlanders dat een huis koopt in Duitsland alleen maar toe. Dat is niet zonder reden. Een huis kopen in Duitsland heeft namelijk veel meer positieve gevolgen dan je denkt.

Het grootste voordeel is dat de huizen daar een stuk lager in prijs zijn. Voor de prijs waar je hier een kleine woning voor een gezin kan kopen kun je in Duitsland vaak al een vrijstaand huis krijgen met nog tal van land eromheen ook. Dat is ook de reden dat veel (oudere) mensen een huis kopen in Duitsland.
Er is ook meer ruimte om de huizen heen. Waar hier alles vrij dicht op elkaar is gebouwd, is dit in Duitsland totaal niet zo. Dat is ook de reden dat zoveel Nederlanders hun rust proberen te vinden daar.

Verhuizen naar Duitsland betekent niet dat je niet meer in contact bent met Nederland. Integendeel, je bent juist hartstikke dichtbij Nederland. Plus er is goedkope benzine.

Ben jij ook benieuwd geworden naar het actuele huizenaanbod bij onze Oosterburen? Kijk eens op oostmakelaardij.nl en laat je verbazen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *