Woning informatie portaal http://www.wakkereemnes.nl Mon, 05 Mar 2018 14:45:36 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.4 Vind uw droomwoning in Duitsland http://www.wakkereemnes.nl/vind-uw-droomwoning-in-duitsland/ http://www.wakkereemnes.nl/vind-uw-droomwoning-in-duitsland/#respond Mon, 05 Mar 2018 14:45:05 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=20 "Vind uw droomwoning in Duitsland" verder lezen

]]>
Wenst u een totaal nieuw leven te beginnen in Duitsland? Zoekt u een geschikte woning in Duitsland om aan te kopen? Wenst u te verhuizen naar Duitsland en zoekt u een koopwoning? Weet u niet hoe te beginnen aan een aankoop van een woning in Duitsland?

Geen nood, op de website Oostmakelaardij.nl vindt u informatie over hoe u een woning kunt aankopen. U vindt er ook tal van woningen die te koop staan in Duitsland. Zij hebben reeds jarenlange ervaring met de verkoop, aankoop en verhuur van woningen in het gebied rond Emmen. Zo organiseren zijn regelmatig informatiesessies over hoe u juist een huis kan aankopen in Duitsland en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Oostmakelaardij.nl staat u van in het begin bij met de aankoop van een nieuw huis. Zij zorgen voor eventuele vertalingen en begeleiden u van begin tot einde bij de aankoop van het huis en ook bij de eventuele afsluiting van de hypotheek en andere.

Meer weten over deze makelaar en nieuwsgierig geworden naar tevreden klanten? Bekijk hier de reviews van tevreden klanten die een huis hebben aangekocht in Duitsland

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/vind-uw-droomwoning-in-duitsland/feed/ 0
Dé makelaar van Emmen http://www.wakkereemnes.nl/de-makelaar-van-emmen/ http://www.wakkereemnes.nl/de-makelaar-van-emmen/#respond Mon, 05 Mar 2018 14:28:03 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=18 "Dé makelaar van Emmen" verder lezen

]]>
Oost Makelaardij is de makelaar van Emmen en de omgeving van Emmen, inclusief de omgeving aan de andere kant van de grens met Duitsland. Met ruim 15 jaar ervaring als makelaar in Emmen, de grote kennis van de omgeving en van de huizenmarkt is Oost Makelaardij een begrip in Emmen en omgeving.
Wat de makelaars van Oost Makelaardij uniek maakt is de fijne combinatie van professionaliteit en laagdrempeligheid.

Er wordt een ruim pakket van diensten aangeboden; de verkoop van woningen, het begeleiden bij de aankoop van een woning, het verhuren van woningen, het uitvoeren van taxaties en hulp bij het zoeken naar een geschikte woning.

Het brede aanbod van woningen is te zien op de website www.oostmakelaardij.nl. Hierop is tevens het ruime aanbod van huizen in Duitsland te vinden. Niet alleen de Duitse woningmarkt maar ook de regelgeving in Duitslang is al vele jaren bekend bij Oost Makelaardij. Ook wordt er advies verstrekt over de financiering van de woningen in Duitsland.
Oost Makelaardij wordt omringt door een groot netwerk van lokale overheid en lokale banken waardoor er snel kan worden geschakeld. Dit maakt de samenwerking met Oost Makelaardij erg prettig.

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/de-makelaar-van-emmen/feed/ 0
Wonen in Duitsland? Neem contact op met Oost Makelaardij http://www.wakkereemnes.nl/wonen-in-duitsland-neem-contact-op-met-oost-makelaardij/ http://www.wakkereemnes.nl/wonen-in-duitsland-neem-contact-op-met-oost-makelaardij/#respond Mon, 05 Mar 2018 14:26:40 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=16 "Wonen in Duitsland? Neem contact op met Oost Makelaardij" verder lezen

]]>
Duitsland: het land van het bier en de snelle sportwagens. Naast deze typisch Duitse dingen kun je in Duitsland ook prachtig wonen. Daarom vertel ik u in dit artikel over koopwoningen in Duitsland, waar u mooi kunt wonen en wat dat dan mag kosten.

Waarom in Duitsland wonen?

U kunt verschillende redenen hebben om in Duitsland te komen wonen, bijvoorbeeld de natuur of de werkgelegenheid. Als u voor de natuur komt, kunt u van de grote steden af gaan wonen. Zoekt u werk in Duitsland, dan is het meestal handiger om in de stad te gaan wonen, bijvoorbeeld in Berlijn. Naast de werkgelegenheid en de mooie natuur, is de prijs van de huizen in Duitsland een stuk lager dan in Nederland.

Hoe duur is een huis in Duitsland?

De prijs van de verschillende huizen in Duitsland verschilt natuurlijk heel erg. Om er makkelijk achter te komen wat een huis kost, kunt u een bezoekje brengen aan Oostmakelaardij.nl. Hier kunt u makkelijk verschillende eigenschappen van het huis bekijken, bijvoorbeeld het aantal kamers, de oppervlakte en de prijs. De prijzen van de meeste huizen liggen tussen 100.000 euro voor een klein huis en de 500.000 euro voor een groot, vrijstaand huis.

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/wonen-in-duitsland-neem-contact-op-met-oost-makelaardij/feed/ 0
Koophuizen in Duitsland http://www.wakkereemnes.nl/koophuizen-in-duitsland/ http://www.wakkereemnes.nl/koophuizen-in-duitsland/#respond Mon, 05 Mar 2018 14:21:09 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=14 "Koophuizen in Duitsland" verder lezen

]]>
Je denkt er als Nederlander misschien op het eerste moment niet meteen aan: maar je kan ook een huis kopen in Duitsland. En er zijn ook tal van Nederlanders die dat doen. Ieder jaar neemt het aantal Nederlanders dat een huis koopt in Duitsland alleen maar toe. Dat is niet zonder reden. Een huis kopen in Duitsland heeft namelijk veel meer positieve gevolgen dan je denkt.

Het grootste voordeel is dat de huizen daar een stuk lager in prijs zijn. Voor de prijs waar je hier een kleine woning voor een gezin kan kopen kun je in Duitsland vaak al een vrijstaand huis krijgen met nog tal van land eromheen ook. Dat is ook de reden dat veel (oudere) mensen een huis kopen in Duitsland.
Er is ook meer ruimte om de huizen heen. Waar hier alles vrij dicht op elkaar is gebouwd, is dit in Duitsland totaal niet zo. Dat is ook de reden dat zoveel Nederlanders hun rust proberen te vinden daar.

Verhuizen naar Duitsland betekent niet dat je niet meer in contact bent met Nederland. Integendeel, je bent juist hartstikke dichtbij Nederland. Plus er is goedkope benzine.

Ben jij ook benieuwd geworden naar het actuele huizenaanbod bij onze Oosterburen? Kijk eens op oostmakelaardij.nl en laat je verbazen!

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/koophuizen-in-duitsland/feed/ 0
Prachtig wonen in het Duitse grensgebied van Emmen http://www.wakkereemnes.nl/prachtig-wonen-in-het-duitse-grensgebied-van-emmen/ http://www.wakkereemnes.nl/prachtig-wonen-in-het-duitse-grensgebied-van-emmen/#respond Mon, 05 Mar 2018 14:19:41 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=12 "Prachtig wonen in het Duitse grensgebied van Emmen" verder lezen

]]>
Op zoek naar een woning net over de grens in Duitsland, kijk Oostmakelaardij.nl.

Oostmakelaardij.nl heeft als de makelaar van Emmen jarenlange ervaring in zowel Duitsland als Nederland. Oost Makelaardij biedt een aantal prachtige woningen aan in het Duitse grensgebied met Emmen. Bekijk op Oostmakelaardij.nl het aanbod in Duitsland.

Oost Makelaardij begeleidt u graag bij de aankoop van een huis in Duitsland. Door de uitstekende ondersteuning en goede beheersing van de Duitse taal wordt de aankoop van een Duitse woning heel eenvoudig. Van bezichtiging tot aankoop en van hypotheek tot oplevering, Oost Makelaardij helpt u van begin tot eind. Punktlich! Zoals dat hoort in Duitsland.

Potentiële kopers van een woning in Duitsland zijn van harte welkom op een van de informatieavonden. Tijdens deze avond krijgen belangstellenden alle informatie om zelf een goede beslissing te maken voor aankoop van een woning in Duitsland. Uiteraard is een informatiepakket beschikbaar om thuis alles nog eens rustig door te nemen.

Ontdek zelf dat het prachtig wonen is in Duitsland. Wilt u meer informatie over de aankoop van een woning in Duitsland of bent u benieuwd naar het huidige woningaanbod in het grensgebied, kijk dan op Oostmakelaardij.nl.

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/prachtig-wonen-in-het-duitse-grensgebied-van-emmen/feed/ 0
Vind uw droomhuis in Duitsland http://www.wakkereemnes.nl/vind-uw-droomhuis-in-duitsland/ http://www.wakkereemnes.nl/vind-uw-droomhuis-in-duitsland/#respond Mon, 05 Mar 2018 14:06:02 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=10 "Vind uw droomhuis in Duitsland" verder lezen

]]>
Wilt u graag in Duitsland wonen en bent u op zoek naar een geschikte woning in dit mooie buurland? Dan is hollandimmocenter.com dé ervaren specialist die u met gedegen kennis succesvol in deze zoektocht kan begeleiden. Het gevarieerde aanbod van deze dynamische makelaar in Duitsland bestaat voornamelijk uit koop- en huurwoningen in de grensstreek. Of u nu werkzaam bent in het grensgebied, of dat u na uw pensionering wilt gaan genieten in Duitsland, bij het vinden van uw droomhuis is professionele ondersteuning natuurlijk onmisbaar.

Wonen in Gronau of Bad Bentheim

Bent u op zoek naar een vrijstaande villa met een stukje grond, of wilt u juist kleiner gaan wonen in een luxueus Duits appartement. Neem dan snel een kijkje in het aanbod en ontdek de mogelijkheden. Is er geen woning bij die aan uw wensen voldoet, dan kan een zoekopdracht u zeker verder helpen. Van taxatie tot financiering en van koopakte tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, hollandimmocenter.com regelt het allemaal voor u. Ook als u uw woning in Duitsland wilt verkopen kunt u bij deze makelaar altijd rekenen op een persoonlijke begeleiding. Voor zowel aan- als verkoop wordt er gebruik gemaakt van een omvangrijk Duits en Nederlands netwerk.

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/vind-uw-droomhuis-in-duitsland/feed/ 0
De voordelen van een huis kopen in Duitsland http://www.wakkereemnes.nl/de-voordelen-van-een-huis-kopen-in-duitsland/ http://www.wakkereemnes.nl/de-voordelen-van-een-huis-kopen-in-duitsland/#respond Mon, 05 Mar 2018 13:58:18 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=8 "De voordelen van een huis kopen in Duitsland" verder lezen

]]>
Een groot gedeelte van de Nederlanders heeft een koophuis. Niet alleen omdat dit meer mogelijkheden biedt met betrekking tot bijvoorbeeld verbouwingen, maar ook omdat jij jouw huis afbetaalt terwijl je erin woont, waardoor je na tientallen jaren vrijwel gratis woont. Nu kan je nog meer winst en positieve dingen behalen uit het kopen van een huis door een huis te kopen in Duitsland.

Er zitten veel voordelen aan het kopen van een woning in Duitsland als Nederlander. Dit komt onder andere doordat de huizenmarkt in Duitsland iets anders werkt als de huizenmarkt in Nederland. Zo zijn de huizen net over de grens bij Duitsland veel goedkoper als je dat vergelijkt met Nederland. Waar je hier een eengezinswoning kopen kunt, kan je in Duitsland dan al een twee-onder-een kap krijgen of zelfs een vrijstaand huis. Enorm handig dus als je bijvoorbeeld een mooi huis wil kopen om oud in te worden. Je hebt immers alle voordelen van Nederland (dit is immers vlakbij), maar je woont toch in een prachtig huis.

Ben jij door dit artikel nieuwsgierig geraakt naar het actuele huizenaanbod in Duitsland? Kijk dan eens op de site www.hollandimmocenter.com en laat je verbazen door de prachtige woningen bij onze Oosterburen.

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/de-voordelen-van-een-huis-kopen-in-duitsland/feed/ 0
De voordelen van wonen in Duitsland http://www.wakkereemnes.nl/de-voordelen-van-wonen-in-duitsland/ http://www.wakkereemnes.nl/de-voordelen-van-wonen-in-duitsland/#respond Mon, 05 Mar 2018 13:48:30 +0000 http://www.wakkereemnes.nl/?p=6 "De voordelen van wonen in Duitsland" verder lezen

]]>
Meer dan de helft van de Nederlanders woont in een koopwoning. Dat is ook niet zo gek, want er zitten veel voordelen aan het wonen in een koopwoning. Je betaalt de woning door de jaren heen stukje bij beetje af, waardoor je na een paar decennia lage vaste lasten hebt. De meeste Nederlanders met een koopwoning hebben deze gewoon in Nederland, maar je kunt natuurlijk ook ergens anders je woning kopen. Duitsland bijvoorbeeld; daar zitten veel voordelen aan.

De huizen in Duitsland zijn namelijk een stuk goedkoper als je dit vergelijkt met Nederland. Stel je voor dat je een hypotheek hebt kunnen krijgen van 250.000 euro. In de meeste steden in Nederland (ook bij de grens) zou je hier een mooie eengezinswoning voor kunnen krijgen. Maar net over de grens bij Duitsland is je geld veel meer waard. Vaak kan je dan al een vrijstaand huis krijgen, meestal ook nog met een heleboel land eromheen.

Als je een stadsmens bent, is dit toch ook heel ideaal. Je bent namelijk vlakbij Nederland en grote steden, maar hebt toch veel rust in je omgeving. Ook als je wat ouder aan het worden bent kan het verstandig zijn een huis in Duitsland te kopen om hier oud in te worden.

]]>
http://www.wakkereemnes.nl/de-voordelen-van-wonen-in-duitsland/feed/ 0